045 528 21 85 info@kdvdebereboot.nl

Kinderdagverblijf de Bereboot

Wat wij bieden

U kunt bij ons terecht voor opvang voor uw kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Waarom de Bereboot?

Uw kind ontwikkelt zich in een vertrouwde en veilige omgeving, met vaste gezichten op de groep en een breed aanbod aan activiteiten en thema’s. Uw kind kan hier berefijn spelen en groeien.

Een greep uit ons aanbod:

 • We werken in de peutergroep met de VVE methodiek Speelplezier waarbij we thematisch werken met een verrijkend aanbod en waarbij de kinderen samen met Bobbie de beer op ontdekking gaan.
 • De kinderen maken dagelijks een wandeling door het Adelante park en spelen zo veel mogelijk buiten op het terras of in de tuin. Zo komen de kinderen volop in aanraking met de natuur én krijgen zij voldoende beweging. Ook maken we wel eens gebruik van Adelantes gymzaal.
 • We besteden aandacht aan de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek om aan te sluiten op het leesplezier van kinderen.
 • De kinderen mogen zich creatief uitleven bij de Bereboot: er staan verschillende materialen ter beschikking, die de kinderen inspireren en stimuleren om te ontdekken, te doen en te experimenteren.

  Onze medewerkers

  Wies Vandeberg

  Teammanager

  Ik ben Wies Vandeberg en sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam als teammanager bij De Bereboot. Na mijn studie HBO pedagogiek ben ik altijd werkzaam geweest in het werkveld van de kinderopvang: aanvankelijk als pedagogisch medewerker, later als coach en toezichthouder bij de GGD. De kinderopvang voelt daarom echt als thuis…samen met het team draag ik zorg voor eenzelfde thuisgevoel bij zowel de kinderen als hun ouders. Ik woon in Heerlen met mijn vriend en drie kinderen.

  Karin Schmeetz

  Pedagogisch medewerker

  Ik ben Karin Schmeetz en moeder van een dochter. Tijdens mijn studie HBO Jeugdwelzijnswerk heb ik me specifiek bezig gehouden met de ontwikkeling van het jonge kind. Na het behalen van mijn diploma in 1986 kon ik bij De Bereboot als groepsleidster aan de slag. Het blijft fascinerend om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en het is een voorrecht om hen hierin te mogen begeleiden. Naast het werken met de kinderen vind ik het ook erg interessant om me bezig te houden met allerlei zaken die belangrijk zijn voor een verantwoorde dagopvang.

  Manon Pluijmen

  Pedagogisch medewerker 

  Ik ben Manon Pluijmen en ben sinds 2002 werkzaam als pedagogisch medewerker bij De Bereboot. Met veel passie en plezier werk ik met kinderen. Het spelen, leren, ontdekken en zo veel meer…elke dag is anders en elke dag is weer mooi en bijzonder om met deze doelgroep te mogen werken. Elke dag is er weer iets anders te beleven! Ik heb twee kinderen en woon met mijn gezin in Munstergeleen.

  Jacqueline Cornelius

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Jacqueline Cornelius. Tijdens mijn opleiding heb ik bij De Bereboot stage gelopen. Daarna ben ik eerst als oproepkracht en later als vaste kracht hier blijven werken. Ook na al die jaren houd ik nog steeds van dit beroep. Het is afwisselend werk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waar ik telkens weer opnieuw uitgedaagd word door projecten. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

  Geertje de Mug

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Geertje de Mug en ik ben sinds 2016 werkzaam als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf De Bereboot. Nadat ik een periode in de babygroep heb gewerkt, werk ik sinds oktober 2021 met hel veel plezier in de peutergroep en af en toe spring ik bij in de babygroep waar nodig. Iedere dag is anders in de kinderopvang, het werken met de kinderen is voor mij daarom iedere dag weer een feestje. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en dat ze weten dat ze bij me terecht kunnen voor een knuffel of om gewoon even te kletsen. Humor is een factor die ik graag overdraag aan de kinderen. ‘’Even gek doen’’ kan altijd bij mij.

  In 2022 zijn we gestart met de VVE scholing speelplezier. Samen met onze groepsknuffel Bobbie gaan we spelenderwijs van alles leren en ontdekken.

  In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn vriendinnen. Daarnaast geef ik zwemles bij een zwemvereniging, ben ik secretaris bij een EHBO vereniging en vind ik het leuk om mij te verdiepen in de ontwikkeling van het kind.

  Ik hoop dat ik mooie avonturen mag beleven de kinderen. 

  Nancy Jacobi

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Nancy Jacobi en ik woon samen met mijn partner en dochter in Heerlen. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf De Bereboot. Ik vind werken met kinderen leuk, uitdagend en iedere dag anders. Graag draag ik bij aan een veilige, leerzame en leuke omgeving voor uw kind(eren).

  Suzanne Corvers-Lenting

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Suzanne. Ik ben getrouwd en mama van twee dochters. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij De Bereboot. Werken met kinderen is mijn passie, vooral omdat je dicht bij de ontwikkeling staat, ze ziet groeien en je ze daarin kan helpen en stimuleren. Ik vind het fijn dat ik een bijdrage kan en mag leveren aan de opvoeding. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik sta voor geborgenheid, openheid, ritme en regelmaat.

  Samen gaan we op ontdekkingstocht en gaan we de mooiste avonturen beleven!

  Suzanne Rumpen

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Suzanne. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in Kerkrade. Ik werk sinds 1 april 2021 met heel veel plezier bij de Bereboot. Vanaf 1 oktober werk ik vast in de babygroep en help ik uit bij de peuters wanneer dat nodig is. Werken met kinderen is mijn passie. Iedere keer weer bijzonder om te zien hoe ze zich ontwikkelen.

  Een dag op de Bereboot is samen knuffelen, boekjes lezen, liedjes zingen, spelen, wandelen, buiten spelen en nog veel meer. Het aller belangrijkste vind ik dat kinderen zich veilig voelen, lekker kunnen spelen en altijd bij me terecht kunnen.

  Priscilla van Kraalingen

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Priscilla van Kraalingen en sinds augustus 2022 loop ik mijn BBl stage bij De Bereboot. Ik volg de studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker op het Vista College. Werken met kinderen is ontzettend leuk en geen dag is hetzelfde. Ik vind het heel mooi om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ritme, regelmaat en een band opbouwen met kinderen vind ik belangrijk in mijn werk.

  Naast De Bereboot lees ik graag boeken en onderneem ik graag leuke uitjes met mijn vriend en bonusdochtertje.

  Anja Lensen

  Pedagogisch medewerker

  Ik ben Anja Lensen en ik kom per 1 augustus 2023 werken als pedagogisch medewerker bij De Bereboot. Ik woon samen met mijn partner en zoon in Einighausen. Na mijn opleiding ben ik in de kinderopvang gaan werken. Werken met kinderen heeft me altijd aangetrokken. Geen dag is hetzelfde en het is geweldig om hen te begeleiden in hun ontwikkeling en de wereld te ontdekken op een manier die alleen kinderen kunnen. Mijn hobby is kaarten maken en ik heb ook een tijd in een hobbywinkel gewerkt. Maar werken met kinderen bleef toch spelen in mijn hoofd, dus ga ik nu weer gezellig met de kinderen spelen, wandelen en ze begeleiden in hun ontwikkeling.