045 528 21 85 info@kdvdebereboot.nl

Kinderdagverblijf de Bereboot

Wat wij bieden

U kunt bij ons terecht voor opvang voor uw kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Waarom de Bereboot?

Uw kind ontwikkelt zich in een vertrouwde en veilige omgeving, met vaste gezichten op de groep en een breed aanbod aan activiteiten en thema’s. Uw kind kan hier berefijn spelen en groeien.

Een greep uit ons aanbod:

 • De kinderen maken dagelijks een wandeling door het Adelante park en spelen zo veel mogelijk buiten op het terras of in de tuin. Zo komen de kinderen volop in aanraking met de natuur én krijgen zij voldoende beweging. In de wintermaanden kunnen de kinderen zich uitleven in de gymzaal van Adelante.
 • We besteden aandacht aan de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek om aan te sluiten op het leesplezier van kinderen.
 • De kinderen mogen zich creatief uitleven bij de Bereboot: er staan verschillende materialen ter beschikking, die de kinderen inspireren en stimuleren om te ontdekken, te doen en te experimenteren. Dit kan overigens ook in ons buiten atelier!

  Onze medewerkers

  Wies vandeberg

  Teammanager

  Ik ben Wies Vandeberg en sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam als teammanager bij De Bereboot. Na mijn studie HBO pedagogiek ben ik altijd werkzaam geweest in het werkveld van de kinderopvang: aanvankelijk als pedagogisch medewerker, later als coach en toezichthouder bij de GGD. De kinderopvang voelt daarom echt als thuis…samen met het team draag ik zorg voor eenzelfde thuisgevoel bij zowel de kinderen als hun ouders. Ik woon in Heerlen met mijn vriend en drie kinderen van nu 11, 8 en 5 jaar oud.

  Karin Schmeetz

  Pedagogisch medewerker

  Ik ben Karin Schmeetz en moeder van een dochter. Tijdens mijn studie HBO Jeugdwelzijnswerk heb ik me specifiek bezig gehouden met de ontwikkeling van het jonge kind. Na het behalen van mijn diploma in 1986 kon ik bij De Bereboot als groepsleidster aan de slag. Het blijft fascinerend om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en het is een voorrecht om hen hierin te mogen begeleiden. Naast het werken met de kinderen vind ik het ook erg interessant om me bezig te houden met allerlei zaken die belangrijk zijn voor een verantwoorde dagopvang.

  Manon Pluijmen

  Pedagogisch medewerker 

  Ik ben Manon Pluijmen en ben sinds 2002 werkzaam als pedagogisch medewerker bij De Bereboot. Met veel passie en plezier werk ik met kinderen. Het spelen, leren, ontdekken en zo veel meer…elke dag is anders en elke dag is weer mooi en bijzonder om met deze doelgroep te mogen werken. Elke dag is er weer iets anders te beleven! Ik heb twee kinderen en woon met mijn gezin in Munstergeleen.

  Jacqueline Cornelius

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Jacqueline Cornelius. Tijdens mijn opleiding heb ik bij De Bereboot stage gelopen. Daarna ben ik eerst als oproepkracht en later als vaste kracht hier blijven werken. Ook na al die jaren houd ik nog steeds van dit beroep. Het is afwisselend werk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waar ik telkens weer opnieuw uitgedaagd word door projecten. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

  Geertje de Mug

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Geertje de Mug en ik ben sinds 2016 werkzaam als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf De Bereboot. Sinds dit jaar (2020) werk ik vast in de babygroep en spring ik bij in de peutergroep waar dat nodig is. Iedere dag is anders in de kinderopvang, het werken met de kinderen is voor mij daarom iedere dag weer een feestje. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en dat ze weten dat ze bij me terecht kunnen voor een knuffel of om gewoon even te kletsen. Humor is een factor die ik graag overdraag aan de kinderen. ‘’Even gek doen’’ kan altijd bij mij.

  In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn vriendinnen of met mijn oppaskindjes. Daarnaast geef ik zwemles bij een zwemvereniging en vind ik het leuk om mij te verdiepen in de ontwikkeling van het kind.

  Ik hoop dat ik mooie avonturen mag beleven met uw kind(eren). Mocht u vragen hebben dan mag dat altijd.

   

   

  Yvonne Wensink

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Yvonne Wensink. Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Na mijn opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk heb ik in verschillende functies gewerkt tot ik uiteindelijk terecht ben gekomen waar ik wilde: werken met kinderen. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij De Bereboot. En dit bevalt me uitstekend. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en samen proberen we er steeds een leuke dag van te maken met veel lachen en spelenderwijs leren.

   

  Iris Hakker

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Iris Hakker en ik ben na mijn stage in 2008 bij De Bereboot gebleven. Ik werk hier nog altijd met veel liefde en plezier. Sinds februari 2020 ben ik moeder van Harvey en hij mag gezellig met mij mee naar De Bereboot!

  Nancy Jacobi

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Nancy Jacobi en ik woon samen met mijn partner en dochter in Heerlen. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf De Bereboot. Ik vind werken met kinderen leuk, uitdagend en iedere dag anders. Graag draag ik bij aan een veilige, leerzame en leuke omgeving voor uw kind(eren).

  Suzanne Corvers-Lenting

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Suzanne. Ik ben getrouwd en mama van twee dochters. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij De Bereboot. Werken met kinderen is mijn passie, vooral omdat je dicht bij de ontwikkeling staat, ze ziet groeien en je ze daarin kan helpen en stimuleren. Ik vind het fijn dat ik een bijdrage kan en mag leveren aan de opvoeding. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik sta voor geborgenheid, openheid, ritme en regelmaat.

  Samen gaan we op ontdekkingstocht en gaan we de mooiste avonturen beleven!

  Suzanne Rumpen

  Pedagogisch medewerker

  Mijn naam is Suzanne. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Samen met mijn gezien woon ik in Kerkrade. Ik werk sinds 1 april 2021 met heel veel plezier bij de Bereboot. Vanaf 1 oktober werk ik vast in de babygroep en help ik uit bij de peuters wanneer dat nodig is. Werken met kinderen is mijn passie. Iedere keer weer bijzonder om te zien hoe ze zich ontwikkelen.

  Een dag op de Bereboot is samen knuffelen, boekjes lezen, liedjes zingen, spelen, wandelen, buiten spelen en nog veel meer. Het aller belangrijkste vind ik dat kinderen zich veilig voelen, lekker kunnen spelen en altijd bij me terecht kunnen.

  Sharon van den Heuvel

  Pedagogisch medewerker

  Graag wil ik me even voorstellen; ik ben Sharon, ik ben 20 jaar oud en woon met mijn vriend in Landgraaf. Met mijn vriend leuke dingen doen, gezelligheid met vrienden en shoppen zijn mijn hobby’s.

  Mijn diploma (gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4) heb ik afgelopen juli in ontvangst mogen nemen. Tijdens het studiejaar 2019-2020 heb ik hier bij de Bereboot stage gelopen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij de Bereboot. Wat fijn om hier weer terug te zijn. Ik heb er ontzettend veel zin in.