Ik ben zeer tevreden over het team. Mijn zoon wordt heel goed opgevangen.

Alexandra Penris

Wat wij bieden

U kunt bij ons terecht voor opvang op vaste dagen en flexibele opvang. Heeft u incidenteel opvang nodig zonder vaste verplichtingen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Stuur dit formulier ingevuld naar info@kdvdebereboot.nl  om incidentele opvang aan te vragen.

Het verstrekken van luiers en het eten is voor ons vanzelfsprekend. Uw kind krijgt bij ons vers fruit om 9.30 uur, een cracker om 10.30 uur, de lunch (een broodmaaltijd met melk, daarbij geldt: eerst een hartige boterham, daarna zoet) en pudding en yoghurt om 15.00 uur. (Lees hier het volledige voedingsbeleid).

Uw kind ontwikkelt zich in een vertrouwde en veilige omgeving met een breed aanbod aan gezellige activiteiten.

Een greep uit ons aanbod:

  • Uw kind maakt dagelijks een wandeling door het park en speelt zo veel mogelijk buiten op het terras of in de avonturentuin. Zo komt uw kind volop in aanraking met de natuur én krijgt hij of zij voldoende beweging. In de wintermaanden kan hij of zij zich daarnaast uitleven in de gymzaal.

  • Een bezoek van lammetjes of een varkentje aan De Bereboot, een picknick in de natuur of een tentenfeest? We zorgen voor leuke thematische activiteiten in de natuur.

  • We besteden aandacht aan de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek: genodigde gasten komen verhaaltjes voorlezen. Daaromheen organiseren we gezellige activiteiten. Een leuke afwisseling voor uw kind, die bijdraagt aan de ontwikkeling van het taalgevoel en het plezier aan lezen bevordert.

  • We spreken Nederlands met uw kind en Limburgs als u aangeeft dat thuis Limburgs gesproken wordt.

  • In ons atelier kan uw kind zich regelmatig creatief uitleven. Er staan verschillendste materialen ter beschikking, die uw kind inspireren en stimuleren om te ontdekken, doen en experimenteren.

  • In onze Snoezelhoek kunnen de allerkleinsten heerlijk relaxen. Door spiegeltjes, zachte muziek en bewegende lichteffecten komt uw baby tot rust en worden tegelijkertijd de zintuigen op een kindvriendelijke manier geprikkeld.