Jasmijn heeft zo`n fantastische tijd gehad bij jullie, dat ik uiteraard bij de Bereboot terug kom met ons tweede kindje!

Veronique van Schijndel

Prijzen

De Bereboot hanteert in 2018 een standaardtarief van € 7,05 per uur. Dat betekent, dat een dagdeel (5,5 uur)  € 38,78, en een hele dag (10,5 uur) € 74,01 kost. Haalt u uw kind altijd voor 17.30 uur op, betaalt u maar € 70,5 per hele dag.

Voor opvang per uur en op flexibele dagen geldt in 2018 het uurtarief van € 7,93.

Het tarief is inclusief luiers en billendoekjes en het eten gedurende de hele dag: elke dag vers fruit en een cracker als tussendoortje in de ochtend, de broodmaaltijd `s middags en pudding en yoghurt in de middag. Regelmatig krijgen de kinderen een extraatje bij de lunch zoals ontbijtkoek, tomaatjes of komkommer.

De tarieven worden per kalenderjaar opnieuw berekend. U wordt van ons tijdig op de hoogte gebracht van tariefswijzigingen  

 

Kinderopvangtoeslag
U kunt in aanmerking komen voor een tegemoetkoming vanuit de overheid in de kosten van uw kinderopvang. Dit hangt af van uw inkomen. Bereken hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht hebt. Ga naar mijn toelsagen om de kinderopvangtoeslag aan te vragen.