Ik ben heel erg tevreden over de opvang van Daan en de leuke leidsters.

Linda van 't Hof

Onze groepen

Altijd een bekend gezicht bij de Bereboot!

De Bereboot biedt kinderopvang in 3 groepen aan. Samen met u kijken we naar de ontwikkelingsfase van uw kind om te bepalen welke groep het beste bij hem of haar past.

We werken in kleine groepjes met vaste pedagogisch medewerkers waaraan u uw kind met een gerust hart kunt toevertrouwen.

De baby`s en dreumesen worden opgevangen bij de Pippeloentjes. De baby`s worden volgens hun eigen eet - en slaapritme verzorgd. Moeders hebben de gelegenheid om hun baby zelf te komen voeden. Wij maken daarvoor ruimte. De grotere baby`s en dreumesen volgen de dagindeling van de groep. Er wordt op vaste tijden samen gegeten en de kinderen slapen volgens hun eigen slaapritme. Daarnaast worden uiteenlopende gerichte activiteiten aangeboden zoals bijoorbeeld verven, spelen met zand of scheerschuim. Vanaf een jaar of 1,5 kunnen de dreumes doorstromen naar de volgende groep: De Ontdekkertjes.

De Ontdekkertjes zijn allemaal ongeveer even oud (tussen 1,5 en 2,5 jaar). Zij hebben volop gelegenheid om nieuwe dingen te ontdekken: elke dag wandelen in het park, buiten spelen, werken in het atelier. Zij leren aan de hand van thema`s elke dag iets nieuws bij en spelen vaak samen met de Kapiteintjes, waardoor de overstap naar deze groep soepel verloopt.

Net als de Ontdekkertjes wandelen ook de Kapiteintjes elke dag in het park. In de wintermaanden gaan zij regelmatig gymmen en in de zomermaanden kunnen zij naar hartelust buitenspelen en zich uitleven in het atelier. Ook zij werken met thema`s en voorlezen is een belangrijke terugkerende activiteit.

In de oudergids leest u uitgebreid over de dagindeling van elke groep.

Gezamenlijke visie

Vanuit een gezamenlijke visie zetten onze medewerkers zich 100% in voor een veilige, vertrouwde en uitdagende opvang van uw kind. Zij hanteren de regels en afspraken van hun eigen groep. Uw kind heeft altijd een bekend gezicht in zijn of haar omgeving, want onze pedagogisch medewerkers blijven minimaal 2 jaar in één groep. Daardoor voelen kinderen zich bij ons thuis!