045 528 21 85 info@kdvdebereboot.nl

Inschrijven

U kunt uw kind inschrijven via de website vanaf het moment dat u weet dat u in verwachting bent. We vangen kinderen op die tussen 6 weken en 4 jaar oud zijn.

Rondleiding

U kunt altijd contact opnemen voor een rondleiding. Ook kunt u eerst een inschrijfformulier invullen en dan bellen wij u voor het plannen van een rondleiding.

Tijdens deze rondleiding maken we u graag wegwijs op De Bereboot, heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en hopen wij uiteraard dat u enthousiast wordt om uw kind ook aan boord te laten komen.

Plaatsingscontract

U ontvangt in de maand voor de eerste opvangdag digitaal een plaatsingscontract van ons. Hierin staan het tarief en de opvanguren vermeld en de voorwaarden waar u en De Bereboot aan dienen te voldoen.

Tijdens het intakegesprek nemen we de persoonlijke gegevens en informatie rondom uw kind door en dan is alles gereed voor de plaatsing van uw kind!

Oefenen

Uw kind komt in de maand voor de eerste opvangdag een paar uurtjes “oefenen”. Zo raakt uw kind spelenderwijs vertrouwd met de nieuwe omgeving! Wij stemmen het oefenen van het kind af op de behoefte van het kind en de ouders en de mogelijkheden op de groep.

Beëindiging of wijziging

De laatste dag van de maand dat uw kind 4 jaar wordt, eindigt automatisch het plaatsingscontract. Uw kind gaat vanaf dat moment naar de basisschool. Uitzonderingen hierop, in verband met schoolvakanties bijvoorbeeld, dienen tijdig vooraf kenbaar gemaakt te worden.

Wilt u het plaatsingscontract eerder beëindigen of wijzigen? Houdt u dan rekening met een opzegtermijn van 1 maand. De opzegging of wijziging dient schriftelijk/per mail te gebeuren en gaat in per de eerste van de maand.

Inschrijformulier

Klik HIER voor het inschrijfformulier