045 528 21 85 info@kdvdebereboot.nl

Onze medewerkers

Op kinderdagverblijf De Bereboot werken we met een team van gemotiveerde en gediplomeerde pedagogisch medewerkers. We stellen aan u voor:

Wies vandeberg

Teammanager

Ik ben Wies Vandeberg en sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam als teammanager bij De Bereboot. Na mijn studie HBO pedagogiek ben ik altijd werkzaam geweest in het werkveld van de kinderopvang: aanvankelijk als pedagogisch medewerker, later als coach en toezichthouder bij de GGD. De kinderopvang voelt daarom echt als thuis…samen met het team draag ik zorg voor eenzelfde thuisgevoel bij zowel de kinderen als hun ouders. Ik woon in Heerlen met mijn vriend en drie kinderen van nu 10, 8 en 4 jaar oud. Een foto van mij en nieuwe foto’s van het team volgen spoedig!

Karin Schmeetz

Senior pedagogisch medewerkster

Ik ben Karin Schmeetz en moeder van een dochter. Tijdens mijn studie HBO Jeugdwelzijnswerk heb ik me specifiek bezig gehouden met de ontwikkeling van het jonge kind. Na het behalen van mijn diploma in 1986 kon ik bij De Bereboot als groepsleidster aan de slag. Het blijft fascinerend om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en het is een voorrecht om hen hier in te mogen begeleiden. Naast het werken met de kinderen vind ik het als senior pedagogisch medewerker ook erg interessant om me bezig te houden met allerlei zaken die belangrijk zijn voor een verantwoorde dagopvang.

Manon Pluijmen

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Manon Pluijmen en werk sinds 2002 als groepsleidster bij De Bereboot. Ik doe dit werk nog steeds met veel plezier: het verzorgen, knutselen, zingen met de kinderen, noem ‘t maar op. En elke dag is er weer iets anders te beleven! Ik woon samen met mijn partner, een dochtertje en een zoontje in Munstergeleen.

Yvon van Ophem

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Yvon van Ophem en ik werk sinds 1987 bij De Bereboot. Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en trotse oma. Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest en daarom heb ik voor de opleiding kinder- en jeugdverzorging gekozen. Met dit diploma op zak kon ik als leidster bij de Bereboot terecht. Ook na het succesvol afronden van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ben ik bij De Bereboot blijven werken, waar ik nog elke dag veel plezier met de kinderen beleef.

Jacqueline Cornelius

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Jacqueline Cornelius. Tijdens mijn opleiding heb ik bij De Bereboot stage gelopen. Daarna ben ik eerst als oproepkracht en later als vaste kracht hier blijven werken. Ook na al die jaren houd ik nog steeds van dit beroep. Het is afwisselend werk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waar ik telkens weer opnieuw uitgedaagd word door projecten. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Yvonne Wensink

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Yvonne Wensink. Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Toen ik 6 jaar was, wist ik al dat ik later met kinderen wilde werken. Na mijn opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk was het door bezuinigingen moeilijk om in de sector een baan te vinden. Daarom heb ik in verschillende andere functies gewerkt (bibliotheek, winkel, administratief etc.) tot ik uiteindelijk terecht ben gekomen waar ik wilde: werken met kinderen. En dit bevalt me uitstekend. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en samen proberen we er steeds een leuke dag van te maken met veel lachen en spelenderwijs leren.

Geertje de Mug

Pedagogisch medewerkster

Mijn naan is Geertje de Mug. In 2016 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. Na het succesvol afronden van de laatste stage heb ik op De Bereboot de kans gekregen om als leidster ervaring op te doen. Het werken met jonge kinderen is en blijft leuk, afwisselend en uitdagend. Ik geniet van de kinderen en heb er zin in in bij De Bereboot aan de slag te zijn.

Iris Hakker

Pedagogisch medewerkster

Na mijn opleiding pedagogisch medewerkster heb ik zes jaar met veel pleizer bij De Bereboot gewerkt. In 2013 besloot ik mijn baan op te zeggen en verder te gaan studeren om mij verder te ontwikkelen. Een en ander is anders gelopen dan ik had verwacht en ik ben blij dat ik vanaf 1 oktober 2015 weer bij De Bereboot aan de slag mag. Ik woon met mijn twee hondjes in Heerlen. Ik ben een echt familiemens en onderneem graag iets met mijn drie neefjes. Ik heb veel creatieve hobby`s waaronder het bakken van prachtige taarten.

Nancy Jacobi

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Nancy Jacobi en ik kom van Heerlen. Mijn hobby`s zijn lekker eten, zwemmen en gezellig een film kijken. 2006 heb ik het diploma sociaal pedagogisch werker behaald en sinsdien heb ik ervaring opgedaan als leidster in de kinderopvang. Vanaf november 2014 werk ik bij De Bereboot. Werken en spelen met kinderen vind ik echt geweldig. Graag draag ik bij aan een veilige, leerzame en leuke omgeving van uw kind(eren).

Suzanne Corvers-Lenting

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Suzanne Corvers- Lenting. Ik ben getrouwd en mama van twee mooie dochters. In 2009 heb ik stage gelopen bij De Bereboot. Na het behalen van mijn diploma pedagogisch medewerkster niveau 3 heb ik twee jaar ervaring mogen opdoen bij De Bereboot. Daarna heb ik gekozen om fulltime te gaan werken bij een andere organisatie. De Bereboot is een plek die mij altijd is bij gebleven. Hoe mooi is het dat ik 9 jaar later opnieuw bij het kinderdagverblijf mag komen werken. Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het bijzonder dat ik een bijdrage mag leveren aan de opvoeding. Ik sta voor geborgenheid, openheid, ritme en regelmaat. We gaan samen op ontdekkingstocht en ik hoop dat we onwijs veel mooie avonturen mogen gaan beleven!

Stagiaires en vrijwilligers

Verder zijn er stagiaires en vrijwilligers bij ons werkzaam die een aantal verzorgings- en opvangtaken op zich nemen. Ze werken altijd samen met een van onze vaste krachten.